CEMİLECE LEZZETLER YEMEKSEPETİ.COM’ DA

Merhaba Sevgili Lezzet dostları;
Cemilece Lezzetler, Türkiye’nin  ilk ve en büyük online paket yemek servis portalı yemeksepeti.com’da ilk siparişini vermekten gurur duyar. Mekanıma gelemeyenler yada vakti olmayanlara duyurulur 🙂 .Lütfen linki tıklayınız..
http://mersin.yemeksepeti.com/TR/Restoran/Cemilece-Lezzetler-Pasta-ve-Meze-Dunyasi_-Mersin-(Merkez)/76692a8f-094b-4a21-beaa-1eb63239ad0b/TR_MERSIN/m.ys

4 thoughts on “CEMİLECE LEZZETLER YEMEKSEPETİ.COM’ DA

  1. Hayırlı olsun arkadaşımbol kazançlar daha nice başarılar dilerim.MANDALİNA VE PORTAKALLI LEZZETLERİNİZLE HEPİNİZİ ETKİNLİĞİME BEKLİYORUMhttp://hobidunyam.womanforum.net/ tarafından düzenlenenyemek etkinliklerinin mandalina ve portakallı lezzetler *9* " Etkinliğineben http://mandalincikmazi.blogspot.com/ ( Yıldız ) ev sahibeliği yapacağım30Aralık-20 Ocak tarihleri arasında düzenlenen etkinliğime katılmak için dilediğiniz çeşitte mandalin ve portakallı tarifler hazırlayıp resmiyle birlikte tariflerinizi blogunuzda yayınlayıp bana isim, tarif adı ve blog adresinizi belirterek mail atmanız yeterli olacaktır. Blogu olmayan arkadaşlar da katılabilirler hepinizi bekliyorum.Ayrıca bu davetiyeyi ulaştırabildiğim, ulaştıramadığım herkes etkinliğimize davetlidir.Davetiyeyi ulaştıramadığım arkadaşlarım olursa lütfen kusuruma bakmayın hepinize ulaşmaya çalışacağım.TEŞEKKÜR EDERİMNOT: hobidünyam etkinliklerine ev sahibeliği yapmak isteyenlerhttp://papatya68.blogspot.com/ adresine başvurabilirler…Hepimize kolay gelsin.

Yorum bırakın